Kodak introduceert nieuwe all-in-one printers: ESP 1.2 en ESP 3.2

| Meer
Nieuwsbericht: Officesavers

Betaalbaar en kwalitatief zeer goed. Met de ESP 1.2 en 3.2 levert Kodak weer twee uitstekende printers. Om goede ondersteuning te bieden aan de mogelijkheid mobiel te printen, komt Kodak nu ook met de Pic Flick HD App. Deze app maakt het mogelijk foto\'s te bewerken, collage\'s samen te stellen en persoonlijke foto\'s en prints te maken op een iPad, die vervolgens op een Kodak printer uitgeprint kunnen worden.

ESP 3.2 All-In-One Printer


Deze nieuwe toevoeging aan Kodaks veel geprezen assortiment is een modern gestylde printer, bedoeld voor consumenten en huishoudens die houden van gebruikersgemak en goede kwaliteit. Met een Wi-Fi aansluiting en 6.1cm touchscreen laat Kodak wederom zien gebruikersvriendelijkheid hoog in het vaandel te hebben.


ESP 1.2 All-In-One- Printer


De ESP 1.2 beschikt over vrijwel dezelfde prettige eigenschappen als de ESP 3.2 zoals Wi-Fi aansluiting en eenvoudige maar uitgebreide print en save opties, alleen is het touchscreen beperkt tot 3.8cm. Bij beide printers bestaat dus de mogelijkheid te printen vanaf tablet, mobiele telefoon of computer door Google Cloud Print of Kodak Email Print Service te gebruiken. Door de slimme technologie spelen de printers in op de wensen van de consument en passen ze automatisch papierformaat en type aan.