Adverteren op InktVergelijker.nl

Hoe kan ik adverteren op Inktvergelijker.nl?

U wilt meer bezoekers in uw webwinkel. Meer omzet genereren. Een hogere conversie realiseren. Dus toont u uw aanbod op een of meer vergelijkingssites. Of overweegt u dat te doen. Maar bij wie besteedt u uw advertentie-euro’s op de slimste manier? Op basis waarvan vergelijkt u de vergelijkingssites?

InktVergelijker.nl is dé prijsvergelijker voor cartridges en toners  voor consumenten en kleine zakelijke gebruiks in Nederland. InktVergelijker.nl is niet ’s werelds enige vergelijkingssite. We zijn ook niet de grootste. Wij zijn echter wel de meest specifieke en best gevonden via verschillende zoekmachines. Met zo’n 50.000 bezoekers per maand, een weigeringspercentage (bouncerate) van 10% (bron: mei 2011) en top posities in zoekmachines als Google is InktVergelijker.nl een belangrijk informatiepunt voor consumenten bij de aanschaf van printersupplies.

Waarom zou u kiezen voor InktVergelijker.nl?

  • Bezoekers van InktVergelijker.nl zijn goed geinformeerd en hebben een keuze gemaakt naar uw website door te klikken;
  • De link die de bezoeker aanklikt gaat direct naar de plek waar een bestelling kan worden geplaatst, dit levert een bijzonder hoge conversie op;
  • U betaalt alleen voor verkopen en niet voor bezoekers.

U kunt van deze positie in de markt profiteren door uw producten beschikbaar te maken via InktVergelijker.nl of uw banners te vertonen op InktVergelijker.nl.

Adverteren via banners

InktVergelijker.nl heeft verschillende advertentie posities op de hoofdpagina en door de site heen. De bezoekers van InktVergelijker.nl zijn geinteresseerd in goede service en/of scherpe prijzen en bij bieden verschillende mogelijkheden om beter onder de aandacht komen bij uw doelgroep.

Op InktVergelijker.nl is het mogelijk om breed of zeer gericht te adverteren via banners, opname in onze nieuwsbrief of speciale (maatwerk) vermeldingen op onze website.

De tarieven van banners op InktVergelijker.nl zijn op basis van CPM. CPM betekent kosten per duizend advertentievertoningen. Alle campagnes die worden geplaatst op InktVergelijker.nl worden nauwlettend gevolgd door ons AdManagement systeem OpenX. Dit betekent dat wij u uitgebreide statistische informatie kunnen leveren over uw campagne.

Het is NIET mogelijk om via adverteren op een hogere plaats in de rangschikking van de zoekresultaten te komen. De zoekresultaten zijn altijd onafhankelijk.

Vermelding van uw producten op InktVergelijker.nl

InktVergelijker.nl maakt het eenvoudig voor consumenten om de prijzen en kwalitatieve informatie over webwinkels voor cartridges en toners te vergelijken. Onder de kwaliteitieve informatie wordt verstaan keurmerken van de webwinkel, verzend/afleveropties en ervaringen van andere klanten.

Anders dan veel andere vergelijkingssites worden producten van verschillende aanbieders vergeleken op basis van de zogenaamde streepjescode, ook wel EAN-code genoemd. Hierdoor weet de consument altijd zeker dat het hetzelfde product bij verschillende webwinkels vergelijkt.

Voor vermelding op InktVergelijker.nl werken wij met een Cost Per Sale (CPS) tarief. Dit is een vast bedrag of percentage per verkoop. Het voordeel van deze opzet is dat u past betaalt als een bezoeker daadwerkelijk een aankoop doet in uw webwinkel. No sale, no pay!

Aanleveren productassortiment

In overleg met InktVergelijker.nl levert u uw productgegevens vervolgens aan in het door u gewenste formaat (bijvoorbeeld XML, TXT, of CSV). Voor een volledige opname op InktVergelijker.nl zijn de volgende kenmerken nodig:

  • Merk
  • EAN
  • URL (link naar product pagina)
  • Omschrijving
  • Prijs (inclusief BTW)
  • Levertijd (in dagen)
  • Verzendkosten (euro)

Bent u niet in staat uw producten in het gewenste formaat aan te leveren? Neem dan even contact met ons op. Meestal is er wel een alternatieve oplossing mogelijk.

U plaatst het databestand (XML, TXT of CSV) op uw eigen server (bijv. www.webwinkel.nl/vergelijk.csv). Wij schrijven dan een zoekscript dat dit databestand leest en deze gegevens juist plaatst in onze eigen database. Binnen enkele dagen staan uw producten dan op InktVergelijker.nl. Als u uw producten of prijzen wijzigt hoeft u alleen het databestand te verversen. InktVergelijker.nl doorzoekt elke nacht het databestand en laat dan de volgende dag de wijzigingen zien.

Adverteren of webwinkel toevoegen aan de vergelijking?

Neem dan contact met ons op via voor alle mogelijkheden.